Haukeli Hus og Hytter

KUNDE

Haukeli Hus og Hytter

BRANSJE
Hytteleverandør

TJENESTE
Foto
Tekst
Webdesign

PLATFORM
WordPress

SAMARBEID

Visual Boost
Fotograf Karine Heggholmen

NY NETTSIDE

Prosjektbeskrivelse

Haukeli Hytter og Hus er en av Norges ledende leverandører innefor laft og stavlaft .

Aldri før har vi holdt en workshop med en kunde hvor de ansatte har vært så enig om verdigunnlaget for bedriften, så her var det enkelt å utarbeide identitet.

Lidenskap, kvalitet, kompetanse, skreddersøm, norske sunne bygg var stikkord som ble implementert i vårt arbeid med design av webside, fotografering og tekstarbeid.

Det har vært en fryd å jobbe med gjengen i Limedrop – de har virkelig inspirert meg og jeg anbefaler de på det varmeste! To suksesskriterier jeg ønsker å løfte frem er at de har en dedikert prosjektleder som sikrer effektiv og tett oppfølging, samt koordinering av alt som skal på plass. Workshopen vi hadde i oppstarten var også svært nyttig og bidro til at alle hadde en felles forståelse av firmaets identitet og hva som skulle formidles. Jevnlige statusmøter på Teams med hele gjengen gjorde både tekstskriving, fotografering og webdesign til morsom, lærerik og effektiv prosess. Dedikert og kvalitetsbevisst gjeng med en fantastisk gjennomføringsevne! Tusen takk for samarbeidet, vi gleder oss til fortsettelsen!

Elin Vassbotten

Marked- og økonomiansvarlig – Haukeli Hytter og Hus