Halne Fjellstugu

KUNDE

Halne Fjellstugu

BRANSJE
Reiseliv

TJENESTE
Logo & Profil
Webdesign
Tekst

PLATFORM
WordPress

SAMARBEID

Visual Boost

NY NETTSIDE

Prosjektbeskrivelse

Halne Fjellstugu ligger midt på Hardangervidda og tilbyr overnatting, matopplevelser og naturopplevelser. De ansatte deler rikt av kunnskapen de har om steder, turmuligheter, tradisjoner og kulturhistorie.

Her har vi jobbet helhetlig med kunde, og stått for identitetsbygging, logo, grafisk profil og webdesign. Vi jobber også tett med kunde for oppdateringer og endringer på websiden etterhvert som bedriften utvikler seg med nye behov.

Me starta med ein workshop der me tok for uss heile prosessen. Dette var særdeles nyttig og me fekk på ein grundig måte gjennomgang på både oppbygging, layout, gode innspel og ting som for for uss var heilt nytt og viktig å ta med seg vidare i både prosessen, men og i markedsføringa.

Dei er kreative, posetive og svært hjelpsam. Arbeidet har vore ei reise der me har lært mykje om nettside, logo og profilering samt merkevarebygging.

Me likte utruleg godt å jobbe med teamet. Dei var effektive og pålitelege. Me anbefaler dei på vårt sterkaste og ser fram til vidare samarbeid.

Geirmund Tormodsgard

Daglig leder – Halne Fjellstugu